Kies zelf in welk thema u zich wilt verdiepen of ga voor een passe-partout:

 

Food Safety Food Future 

 

Food Future

Het wensenlijstje van de consument anno 2020 is oneindig en het eisenpakket van de foodretail kolossaal. Is het op de markt brengen van een nieuw product dat aan alle eisen voldoet welhaast onmogelijk geworden? Is het mogelijk om op zijn minst een aantal van de criteria en wensen in één product te verenigen? Welke dilemma’s komen ontwikkelaars tegen, welke kwaliteits- en voedselveiligheidsissues duiken op en hoe gaan zij hiermee om?


Tijdens de Week van VMT zoomen we in op het thema Food Future. Hier komen de laatste ontwikkelingen op het gebied van productontwikkeling, verduurzaming, technologie, digitalisering, voedselveiligheid en innovatie aan bod.

 

Op het programma*:

 

Maandag 16-11 :

 

09.30 uur | Veranderende consumentenwensen

Webinar

 

10.30 uur | Tot welke trends leidt het coronavirus en hoe kunnen startups daarop inspelen? 

Podcast

 

11.30 uur | 5 bottlenecks bij het lokaal sourcen van ingrediënten voor nieuwe of bestaande producten

Paneldebat

 

13.30 uur | Herhaling Food Law Update 2 Wat houden de claims vegetarisch en vegan in?

Webinar

Dinsdag 17-11:

 

13.30 uur | Interview winnaar Jaarprijs Goede Voeding 2020

Interview 

 

14.30 uur | Plastic verpakkingen, ja of nee? 

Live Discussie

 

Woensdag 18-11:

 

09.30 uur | Hoe Unilever met het nieuwe Unilever Foods Innovation Centre in Wageningen innovatie en productontwikkeling versnelt 

Webinar 

 


10.30 uur | Wereldwijde trends in plantbased products

Podcast 

 

11.30 uur | 5 bottlenecks bij ontwikkeling van vleesvervangers

Paneldebat

 

 

 Donderdag 19-11:

 

10.30 uur | Herhaling Food Law Update 1 | Handboek etikettering

Webinar

 

13.30 uur | Functionele ingrediënten en veiligheid

Reportage

 

14.30 uur | Hoe ontwikkel je een gezond en duurzaam product?

Live E-lecture

 Vrijdag 20-11:

 

10.30 uur | Is de consument eindelijk klaar voor insecten?

Podcast

 

13.30 uur | Kan de voedingsindustrie de wereld redden?

Interview

 

14.30 uur | Vergroot innovatie-efficiëntie in de F&B-industrie

Live interview

 

Ik wil me graag inschrijven>

 

* onder voorbehoud van wijzigingen