Kies zelf in welk thema u zich wilt verdiepen of ga voor een passe-partout:

 

Food Safety Food Future 

 

Food Future

Het wensenlijstje van de consument anno 2020 is oneindig en het eisenpakket van de foodretail kolossaal. Is het op de markt brengen van een nieuw product dat aan alle eisen voldoet welhaast onmogelijk geworden? Is het mogelijk om op zijn minst een aantal van de criteria en wensen in één product te verenigen? Welke dilemma’s komen ontwikkelaars tegen, welke kwaliteits- en voedselveiligheidsissues duiken op en hoe gaan zij hiermee om?


Tijdens de Week van VMT zoomen we in op het thema Food Future. Hier komen de laatste ontwikkelingen op het gebied van productontwikkeling, verduurzaming, technologie, digitalisering, voedselveiligheid en innovatie aan bod.

 

Op het programma*:

 

Maandag 16-11 :

 

09.30 uur | Veranderende consumentenwensen

Webinar

 

10.30 uur | Startups en corona 

Podcast

 

11.30 uur | 5 bottlenecks bij het lokaal sourcen van ingrediënten voor nieuwe of bestaande producten

Paneldebat

Dinsdag 17-11:

 

13.30 uur | Interview winnaar Jaarprijs Goede Voeding

Interview 

 

14.30 uur | Plastic: ja of nee? 

College

 

Woensdag 18-11:

 

09.30 uur | Unilever: Serpil Tascioglu

Webinar 


10.30 uur | Plantaardige eiwitten

Podcast

 

11.30 uur | 5 bottlenecks bij ontwikkeling van plantaardige producten

Paneldebat

 

 

 Donderdag 19-11:

 

13.30 uur | Functionele ingrediënten en veiligheid

Reportage

 

14.30 uur | Hoe ontwikkel je een gezond en duurzaam product?

College

 Vrijdag 20-11:

 

10.30 uur | Is de consument eindelijk klaar voor insecten?

Podcast

 

11.30 uur | 5 bottlenecks bij het aanpassen van productontwikkeling van horeca naar retail / online consumenten

Paneldebat

 

13.30 uur | Impact van corona op toekomstige voedingspatronen/gewoonte

Reportage

 

Ik wil me graag inschrijven>

 

* onder voorbehoud van wijzigingen