Kies zelf in welk thema u zich wilt verdiepen of ga voor een passe-partout:

 

Food Safety Food Future

 

Food Safety

Het Food Safety thema tijdens de Week van VMT is dé plek, waar u op het gebied van voedselveiligheid kennis kunt opdoen, kennis kunt uitwisselen en kunt netwerken. Van microbiologische risico’s, contaminanten tot crisismanagement en recalls. Actuele onderwerpen als beheersing van pathogenen, fraude, allergenen, contaminanten, voedselveiligheids-standaarden en de rol van de kwaliteitsmanager komen tijdens dit thema aan bod.

 

Op het programma*:
 

Maandag 16-11 :

 

13.30 | De veilige fabriek van de toekomst?

Reportage - Hoe technologie de risico's kan verkleinen 
 

14.30 uur | Hygiëne in fabriek vanuit microbiologisch oogpunt

College - NVWA

Dinsdag 17-11:

 

09.30 uur | Voedselveiligheid op een hoger plan

Webinar - Over verbeterslagen zelfregulering. Platform signalen opvangen, inzet WGS
 

10.30 uur | Listeria te lijf

Praktijkcase - Praktische workshop reiniging/desinfectie
 

11.30 uur | Fagen in de industrie

College - Status rondom inzet fagen in de industrie

Woensdag 18-11:

 

13.30 uur | Hygiënisch ontwerpen van machines en fabrieken

Reportage 

14.30 uur | Virussen en voeding

College - Virussen en voeding, zoönosen, opkomende risico’s, trends

 

 

 Donderdag 19-11:

 

09.30 uur | Wat te doen bij een recall/ hoe bereid je je voor

Webinar

 

10.30 uur | Productvreemde delen en fysieke verontreiniging

Praktijkcase

 

11.30 uur | Voedselfraude

College - NVWA boek over voedselfraude en laatste inzichten.

 Vrijdag 20-11:

 

09.30 uur | Veilig produceren in coronatijd

Webinar

 

14.30 uur | Opkomst plastics en nanoplastics in de keten

College - Opkomst plastics en nanoplastics in de keten, detectie, analyse

 

 

Ik wil me graag inschrijven>

 

 

* onder voorbehoud van wijzigingen