Kies zelf in welk thema u zich wilt verdiepen of ga voor een passe-partout:

 

Food Safety Food Future

 

Food Safety

Het Food Safety thema tijdens de Week van VMT is dé plek, waar u op het gebied van voedselveiligheid kennis kunt opdoen, kennis kunt uitwisselen en kunt netwerken. Van microbiologische risico’s, contaminanten tot crisismanagement en recalls. Actuele onderwerpen als beheersing van pathogenen, fraude, allergenen, contaminanten, voedselveiligheids-standaarden en de rol van de kwaliteitsmanager komen tijdens dit thema aan bod.

 

Op het programma*:
 

Maandag 16-11 :

 

13.30 uur | Herhaling Food Law Update 2 Wat houden de claims vegetarisch en vegan in?

Webinar

 

 

 

14.30 uur | Hygiëne in fabriek vanuit microbiologisch oogpunt

Live E-lecture - NVWA

Dinsdag 17-11:

 

09.30 uur | Voedselveiligheid op een hoger plan

Webinar - Over verbeterslagen zelfregulering. Platform signalen opvangen, inzet WGS


10.30 uur | Listeria te lijf

Praktijkcase - Praktische workshop reiniging/desinfectie
 

 

11.30 uur | Status rondom inzet fagen in de industrie

Live E-lecture

Woensdag 18-11:

 

13.30 uur | Veilig ontwerpen van machines en fabrieken

Interview 
 

 

 


14.30 uur | Virussen en voeding, zoönosen, opkomende risico’s, trends

Live E-lecture 

 

 

 Donderdag 19-11:

 

09.30 uur | Wat te doen bij een recall/ hoe bereid je je voor

Webinar

 

10.30 uur | Herhaling Food Law Update 1 | Handboek etikettering

Webinar

 

11.30 uur | Coronacrisis werkt voedselfraude in de hand

College - NVWA boek over voedselfraude en laatste inzichten.

 Vrijdag 20-11:

 

09.30 uur | Voedselveiligheid in de fabriek na corona 

Webinar

 

11.30 uur Grip op voedselveilig schoonmaken

Paneldebat

 

14.30 uur | Opkomst plastics en nanoplastics in de keten

College - Opkomst plastics en nanoplastics in de keten, detectie, analyse

 

 

Ik wil me graag inschrijven>

 

 

* onder voorbehoud van wijzigingen